Nykvist Hemsida

WWW.NYKVISTS.COM

Bilder
Info
Länkar
Blandat
Gästbok
Jobbinfo
Fräckisar

Fredags fräckisar från jobbet

 

Hård sak

Berra var 28 år och hade äntligen lyckats få en date med en tjej. Han frågar sin kompis hur han ska göra om hon följer med hem till honom.
- Det är enkelt säger hans kompis, när ni ligger i sängen och hon börjar smeka dig på magen, så stoppar du det hårdaste du har där hon kissar.
Sagt och gjort, kvällen slutar mycket riktigt i Berras säng och tjejen börjar att smeka honom på magen. Då reser sig Berra upp ur sängen, går till garderoben, tar fram bowlingklotet, går ut på toaletten och släpper bowlingklotet i toalettstolen.

I skolan

Fröken avslutade lektionen om evolutionen med att säga:
- Ja barn, så nu vet ni att vi allihopa härstammar från havet.
- Nähä, säger Pelle, pappa säger att vi härstammar från aporna!
- Jaja säger fröken, vi pratar inte om din familj nu.

Rädda Göran

Två pojkar var ute och gick i Malmö. När de gick så såg de Göran Persson som höll på att drunkna i en kanal. De två pojkarna räddade Göran Persson ur kanalen. Sedan sa Göran Persson att de skulle få var sin sak. De fick välja vad de ville. Den ena pojken ville ha en ny cykel och den andre ville ha en fin begravning. Då sa Göran Persson varför vill du ha en fin begravning? Du ska väl inte dö än? Jo när jag kommer hem och berättar att jag har räddat Göran Persson så slår mamma och pappa ihjäl mig.

Blondin-skämt

Vad sa blondinen när hon fick gliringar om att hon hade vacuum i huvudet?
- Bättre det än ingenting alls.